• Vagyis mire számíts, amikor megrendeled nálam az esküvői smink szolgáltatást?
 • Előkészületek

  Érdeklődésed után, - akár facebook, vagy insta üzenetben írsz rám - mindenképp átirányítalak majd az info@macaronmakeup.com e-mail címemre, hiszen itt küldöm ki a menyasszonyaimnak az információs levelem és a próba- és esküvői smink szerződéseket.

  Ez a kisregény méretű első levelem arra szolgál, hogy az esküvői szakmában eltöltött 7 év után minden felmerülő kérdésedre azonnal választ kaphass további levélváltások nélkül. Szerepel benne egy kérdőív is, amiben részletesen feltérképezem az esküvőd stílusát, az arcbőröd esetleges problémáit és a személyes elképzelésedet a sminkről.

  Természetesen minden évben van, akivel 20-30 (!) levelet is váltok, ami nem okoz egyáltalán gondot, hiszen így élem ki a másik szenvedélyem, ami az írás. 🙂

  Következő lépés az esküvői próbasmink leegyeztetése, ami idén, 2023-ban történhet az otthonodban is kiszállási költség nélkül Debrecen és Józsa területén. A próbasmink végén lefotózom több szögből az elkészült művet (ne aggódj, sehol se publikálom a képeket!) és fel is jegyzem magamnak a használt árnyalatokat, így az esküvőd napján biztos lehetsz abban, hogy nem a szomszéd Julika füstös szemsminkjét fogod magadon látni. :)

 •  

  És el is jutottunk az esküvőd hetéhez! 

  (Szuper izgalmas, vagy magyarul hajtépő időszak egy menyasszony életében!)

  A hét folyamán mindenképp írok Neked, hogy mennyi sminket kértek végül, hol lesz a készülődés, hol tudok parkolni, mikorra kell érkeznem, kit tudok hívni, ha megérkeztem, ki segít felcipelnem a teljes szettem a negyedikre...etc, ezután elküldöm a végleges beosztást és az árajánlatot. Ha hamarabb szeretnél velem ezekről egyeztetni, semmi baj nincs, teljesen megértem, én is voltam bosszankodó menyasszony, aki úgy érezte, hogy a gonosz szolgáltatók csak az utolsó héten hajlandóak velem szóbaállni. 🙂

   

  És mire számíthatsz tőlem az esküvőd napján?

 • Pontosságra

  Próbálok mindig hamarabb elindulni, hogy legyen időm akkor is, ha eltévednék útközben. Főleg a külső esküvői helyszínek kapcsán szokott felmerülni az a probléma, hogy szegény menyasszony se tudja, hogy pontosan melyik épületben lesz a készülődés és mikor mindent kipakoltam, kapom meg az információt pl az esküvőszervezőtől, hogy egy másik épületbe kellene átfáradnom. 🙂

 • Odafigyelésre

  A menyasszonyi smink nálam nagyon aprólékos, hosszabb munkafolyamat, vagyis sokkal több figyelmet, precizitást igényel, ezáltal picit magasabb a belekalkulált munkadíj. Időben kifejezve kb 20-40 perccel hosszabb ideig foglalkozok egy menyasszonyi smink elkészítésével, mint egy alkalmi sminkkel.

 • 110% higiéniára

  Minden ecsetet, sminkszivacsot, sminkterméket lefertőtlenítve viszek Hozzátok. Néhányan Monk-szerűnek érzik azt a fajta aprólékos tisztaságmániát, amivel kezelem a felszerelésem, sminkszettem. Ez azt is jelenti, hogy egy kézfogás után, vagy miután megfogdostam a telefonomat, biztos, hogy rohanok kezet mosni, vagy kezet fertőtlenítek. 

 • Arcmasszázsra

  Az alapos arctisztítás után a frissítő rózsakvarc "jade" roller használatával felélénkítjük a bőrt, majd a rózsakvarc gua sha segítségével eldolgozzuk a pangó nyirokfolyadékot az arcbőrből. A rózsakvarc ismert a nyugtató hatásáról, fizikailag méregteleníti a szervezetet, serkenti a keringést. A jade rollernek élénkítő hatása van, főleg egy meleg nyári napon, míg a gua sha ragyogóbbá, feszesebbé teszi a bőrt és felgyorsítja a méregtelenítési folyamatokat. A vendégeim a világhíres hidratáló krém, személyre szabott primerek és masszázst követően csodálkozva szokták megjegyezni, hogy smink nélkül is mennyire szép, feltöltött  lett a bőrük és mennyire ellazultak.

 • Minőségi sminktermékekre

  Csak olyan terméket használok az arcodon, amit a saját arcomra is feltennék. Nagyon sok márkával dolgozom: Dior, Hourglass, Tarte, Benefit, Urban Decay, Colourpop, Kryolan, Estée Lauder, Mac...etc.

 • Tincses műszempillára

  Az árba bele van kalkulálva a tincses műszempilla ára, a menyasszony kérése alapján végig, vagy csak pár tincs a szempillavonal szélére a tekintet kihangsúlyozásához. Van feltűnésmentes láthatatlan verzió is egész pici szálhosszal és van feltűnőbb, szexisebb változat is. 

  Latex-, formaldehyde-, parabén- és szulfátmentes műszempillaragasztóval dolgozom, emellett van egy olyan termékem is, ami még ápolja is a pillákat a Retinol (A-vitamin), C-vitamin és Tocopheryl (E-vitamin) tartalmának köszönhetően.

 • Gratis sminkjavító csomagra

  Mattító lapok - kisebb helyet foglal, mint egy púder és ugyanúgy bevethető az arc fényesebb területein-, rúzs minta, egyszer használatos rúzsceruzák és sminkjavító pálca.

 • Mosoly garanciára

  Nagyon fontos a menyasszonyok számára a nyugodt, kiegyensúlyozott légkör az esküvőkön is, olyan szolgáltatók által, akik kedvesek, mosolygósok és nyugalmat sugároznak. Fel vagyok készülve a legnehezebb örömapukákra, vagy épp a kisállatok hadára is, akik folyamatosan láb alatt vannak. 🙂

 • Segítségre

  Van, amikor menyasszonyi ruhát fűzök, szoknyarétegeket igazgatok, kihulló hullámcsatokat tűzök vissza a frizurába, 10x lesegítem a sminkes székből a menyasszonyt, szállodai ajtót nyitogatok és fotósok, filmesek kérésére belenyomkodom a púder/szemhéjpúder/rúzsba az ecsetet (tényleg jól mutat a fotón!), vagy épp huszadjára lefújom szegény menyasszonyt a sminkfixálóval. 🙂

 • Ha számodra is fontosak a fentebbi pontok, akkor várom a megkeresésed az info@macaronmakeup.com e-mail címen, hogy elküldhessem Neked azt a bizonyos hosszú információs levelem!