• Miért érdemes kipróbálni a szempillaépítést, vagy akár a szemöldök dúsítást az esküvődre?

  15. March 2016 | vajdaviktoria
 • Műszempillákról őszintén

 • A próbasminkelésre igény szerint viszek soros, vagy tincses műszempillát, viszont a Nagy Napra inkább egy biztosabb és tartósabb megoldást javasolnék, mégpedig a 4D/6D-s műszempilla építést. Festék nélkül kiemelhetjük a tekintetünket és elhagyhatjuk a szempillaspirált az esküvőn, aminek sajnos a vízállóbb egyedei is hajlamosak potyogni/ragadni/elmászkálni/megkeseríteni az ember lányának életét.
  Aki attól félne, hogy nem lesz természetes a hatás, azt meg kell nyugtatnom: van ugyanolyan hosszúságú műszempilla is, mint a saját szempilla szálaink, így igazából a szempilla építés csak dúsítani fogja a természetes pillasort.

 •  A hosszabbítás is megoldható anélkül, hogy természetellenes lenne a hatás, hiszen a szempilla stylistok veled közösen választják ki a szempilla hosszát, a szálak göndörségének ívét. A 6D-s pillaépítéskor használt szempillák pedig leheletkönnyűek és akár vékonyabbak, mint a saját szempilláink.

 • Viszont érdemes jóval az esküvő előtt kipróbálni a műszempilla-építést, mert az emberek egy része sajnos allergiás a szempilla ragasztóra, emellett ugyanúgy, mint egy kozmetikus, fodrász, vagy épp sminkes esetén, a szempilla stylistok kapcsán is meg kell találni „az igazit”! :) Szívesen segítek megkeresni azt a szakembert, aki elkészíti az álom pillasort a Nagy Napodra!

 • Beszéljünk egy kicsit a szemöldök formázás legújabb irányzatáról!

 • 2016-ban is folytatódik a vastagabb, dúsabb szemöldök trendje. Viszont ki lenne teljesen megelégedve a szemöldöke alakjával, hosszával, erősségével?! A szemöldök szálaink prédául eshettek egy-egy otthoni csipesz-támadásnak, betegségnek, vagy vékonyabb szemöldök trendeknek.

  Eddig kipróbálhattad a szemöldök tetoválást, szálak befestését, vagy épp a szálazós technikát. Viszont a legújabb trend a szálankénti szemöldökdúsítás, amely Debrecenben is elérhető több szempilla stylistnál/kozmetikusnál!

 • A szemöldöképítést is ajánlatos hamarabb kipróbálni, mert a ragasztó ebben az esetben is allergiás reakciót válthat ki.

  A legszebb szemöldök vonalat készítő szakembert is szívesen megkeresem neked a Nagy Napra!