• Bár már pár napja beléptünk az új évbe, de még olyan jó kicsit visszagondolni az ünnepekre és egy kis fényt, csillogást vinni a szürke hétköznapokba. Ezzel a blogbejegyzéssel kívánok minden kedves menyasszonyomnak és vendégemnek előre is csodaszép, esküvőkben, boldogságban és mosolyban gazdag 2018-as évet! :)

 • Szinte mindegyik sminkelés során előjön a kérdés, hogy melyik márkával dolgozok legszívesebben és melyek a kedvenc termékeim?! 

  Ha őszinte akarok lenni, a termékek nagy része már önmagában gyönyörű...a színes dobozok, a csomagolás anyaga, kialakítása, nomeg az illatuk! Nem véletlen, hogy én is elcsábulok... :) Aki rendszeresen nézi a sminkes videókat, az azonnal felfedezi a legfelkapottabb márkák termékeit nálam: Urban Decay, Too Faced, Tarte, Smashbox, Estée Lauder, MAC...etc. Régi vágyam volt már egy Benefit Hoola bronzosító és egy Tarte pirosító paletta, emellett pár új Colourpop Super Shock Shadow mono kipróbálása.

  A Colourpop márka egy új szerelem az életemben, a rúzsai tartósak és csodás színekben pompáznak, az SSS szemhéjpúderek pedig szuper krémesek, van, amelyik már szinte habszerű. 

  Eddig a Sequin vizes hatású rose gold mono-t használtam néhány sminkben, hogy feldobjam vele az összképet, és ehhez a színvilághoz rendeltem néhány kiegészítő árnyalatot. Fényes rózsaszínt, mauve, és bordós-barnás színeket. A Muse és a Wattles szemhéjpúderek élményszámba menően krémesek, összességében az összes árnyalat csodás.

 • A benefit márkával már több Sephora-s látogatás alkalmával találkoztam és annyira aranyosnak találtam a bronzosító és pirosító púdereit, főleg a mini utazó változatokat találtam szuper cukinak (bár jó kérdés, hogy azokból milyen pirosító ecsettel varázsolják ki a színt az emberek). :) Árban sokkal kedvezőbbnek tűnt a monoknál a Cheek Parade paletta, amiben a híres Hoola és Hoola Lite bronzosítók mellett a márka kedvenc pirosítói is helyet kaptak. A Dandelion és a Rockateur tetején fényes pigmentek üldögélnek, van egy olyan érzésem, hogy ezek idővel lekopnak majd a pirosítókról. Pirosítóknál amúgy az építhetőséget kedvelem a leginkább, ha túl élénk egy szín, azzal vigyázni kell a továbbiakban, szóval a California árnyalattal picit óvatosan kell majd bánnom.

  A paletta csomagolása mókás-vidám-csajszis és gyümölcsös szappan illatúak a púderek, ami nekem kicsit már túl sok, főleg a csokis, vaníliás Too Faced és Tarte termékek után. 

 • A Tarte márka a kezdetektől nagy szerelmem, a szemhéjpúder palettái szuperek, a színek krémesek, pigmentáltak és jól eldolgozhatók.  A pirosítói is szuper tartósak, építhetőek, pont kellőképp pigmentáltak.

  Finom, édeskés, nem tolakodó a paletták illata, mindig igényes a dobozok kialakítása. Most karácsonykor egy szuper színes, keleties hatású kollekcióval jöttek ki,  a 10 színt tartalmazó Amazonian clay blush bazaar pirosító paletta első látásra szerelem volt. A rózsaszín-türkiz-arany mozaik-ablak design és a kerek forma nagyon dekoratívvá teszi, emellett a színek is nagyon szépek, visszafogott árnyalatok. Két highlighter kapott helyet a palettában, az egyik az arany whimsical, a másik az ezüst-rózsaszínes worthy, ami sajnos nem elég erősen pigmentált szín.

 • A 2018-as évben ezekkel az új szépségekkel (is) várlak majd Titeket, remélem, hamarosan újabb termékeket is bemutathatok Nektek! ;)