• Milyen arcápolási márkákat használok sminkelés előtt?

    22. January 2016 | vajdaviktoria
  • Kozmetikus kollégával egyeztettek alapján állítottam össze az arcbőr előkészítéséhez szükséges termékeket. Sminkelés előtt fontos, hogy a bőr a szennyeződésektől megtisztított és kellőképp hidratált legyen, hiszen a legjobb minőségű sminktermékek se mutatnak szépen a nem megfelelően előkezelt bőrön.

    Természetesen a menyasszonyok döntése, hogy a próba és az esküvői smink előtt a saját bevált arcápolási termékeivel szeretnék kezdeni az arcbőrük tisztítását és hidratálását, vagy kipróbálják az általam használt termékeket.

  • Az Ilcsi Szépítő Füvek alapértéke a magyar természet kincseinek megőrzése, védelme és népszerűsítése már több, mint 55 éve. Legjobb minőségű, bio zöldségekből, gyümölcsökből, gyógynövényekből és gyógyvízből készülnek a professzionális, minősített natúrkozmetikumok. Több, mint 100 fajta növényt használnak a termékeik előállításához, amelyek során nem végeznek állatkísérleteket, nem használnak kőolajszármazékokat sem.

  • Az Uriage dekorkozmetikai márka a francia Alpok mélyéről eredő ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag termálvizet használja termékei fő összetevőjeként. A csak gyógyszertárakban beszerezhető termékeket kínáló Uriage márka 20 éve a bőrgyógyászati kutatás élvonalában tevékenykedik, laboratóriumában a legmagasabb színvonalú bőrgyógyászati termékeket fejlesztik ki. Különös gondot fordítanak az érzékeny bőr kezelésére a hipoallergén termékeikkel.

  • A Lush története több, mint 20 évre vezethető vissza, ekkor jelentek meg a friss kézzel készített kozmetikumai. Legkiválóbb természetes alapanyagokból és virágokból, gyümölcsökből, fűszerekből származó értékes illóolajakból készülnek a termékeik. A kozmetikumok nem csak a csodás összetevőkben, hanem kreativitásban is gazdagok, híres szappanjai, fürdőbombái, arckrémjei mind-mind a saját fejlesztésük. Az alapanyagok környezetbarát technikával készülnek és tesztelésükhöz nem végeznek állatkísérleteket.