• Mindig nagyon örülök, ha egy divatfotózásra kérnek fel, hiszen ekkor megkötések nélkül, saját ötleteim alapján készülhet el egy smink. Így az elkészült munka teljesen átadhatja, hogy hogyan is gondolkozom a sminkelésről és milyen a saját stílusom.

    Egy finom, púderes sminket álmodtam meg a modellemnek, kiemelve a természetes szépségét. Mivel a képek egy jól bevilágított, vintage fotóstúdióban készültek, így tudtam, hogy a visszafogott smink is épp elegendő lesz, szépen látszani fog! Sajnos a kültéren fotózott képeknél a természetes fény nagyon sokat "elnyel" a sminkből, vagy akár árnyékokat pakol a szem alá, belevilágít a szembe, így sokszor egy erőteljesebb smink se látszik kellően a szabadtéri fotózások alkalmával.

    Az esküvői divatfotózást a Brill Esküvői ruhaszalon tulajdonosa, Oborzilné Nagy Erna szervezte, aki a kedves személyiségével minden betérő menyasszonyt a tenyerén hordoz és megpróbálja megtalálni számukra álmaik ruháját. Nagyon szép fotófalakat is készít a párok kívánsága szerint, nekünk is ő készítette a púder-fehér falunkat, ami tökéletes háttér volt a nászajándékok átadásához és a közös képekhez a vendégeinkkel.

    A gyönyörű fotókat Lévai Péter készítette, míg a kedves és szuper bájos modellünk Ludman Fruzsina volt. 

    És most jöjjenek a fotók!